.spumeden inciler

.spumeden inciler

17 Ocak 2013 Perşembe

HECHA Pişirmenin En Lezzetli Yolu!

İspanyolcada "Mükemmel pişirilmiş!" anlamına gelen HECHA, geleneksel pişirme yönteminin, modernist ve yaratıcı bir anlayışla buluşmasını ifade ediyor. Yeteneğini doğal pişirme ve dökme demir malzemeden alan HECHA, seçkin yemek kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.

.Fotoğraf: Mutfaklarınıza modayı getirdik ! Abele kırmızısı Skillet Round 28cm ile mutfağınıza renk katın.

http://www.hecha.com.tr/urun/75-skillet-round-28cm--abele-kirmizi          Fotoğraf: Hecha Ottoman Round Courba Yeşil ile yapacağınız yemekleri sadece yerken değil; yaparken de zevk alacaksınız. Yemek yapmanın keyifli yanını Hecha Ottoman Round Courba Yeşil ile keşfedin!

http://www.hecha.com.tr/urun/20-ottomann-round-courba-yesil

Doğal bir malzeme olması itibarı ile yüzde yüz sağlıklı olan ve ilave kimyasal madde içermeyen emaye, yüzyıllardan beri pişirme araçlarında terih edilen ilk kaplama malzemesi olmuştur. Geçtiğimiz yüz yıl içinde yapışmayan ve kolay temizlenen bazı kaplama yöntemleri, sağladıkları kolaylık itibarı ile emayeyi unutturduysa bile sentetik olan bu malzemelerin kanserojen oldukları ve insan sağlığını bir çok açıdan tehdir ettikleri ortaya çıkmış ve insanlar tekrardan emayeli malzemenin önemini kavramıştır. 
     Fotoğraf: Kışın ocakta, yazın mangalda! %100 dökme demirden imal edilmiş Hecha Big Grill Round 30 cm çapında yuvarlak dev bir tavadır. Mutfağınızda barbekü etkisini yakalayın !

http://www.hecha.com.tr/urun/40-big-grill-round-30cm
Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor
           Fotoğraf: Mutfağınız Hecha'nın yeni renkleriyle cıvıl cıvıl! Rengarenk yepyeni ürünlerimiz www.hecha.com.tr adresinde....
Fotoğraf: Hecha Ottoman serisi kıpkırmızı renk seçenekleriyle sizleri bekliyor. Osmanlı mutfağının özel yemeklerini denemek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir seri. Ottoman serisi hakkında detaylı bilgiye web sitemiz www.hecha.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Sizde hepsi ve daha fazlası için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.
http://hecha.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.